RAKITNICA - Bosnia And Herzegovina

Čovjek je porobljavajući prirodu zaboravio da mu je ona majka, a ne zla maćeha
None are more enslaved than those who falsely believe they are free ~ Goethe


Friday, December 24, 2010

Snijeg olimpijske godine 2010

Dok bude sniježnih rezervoara biće bogme i vode.
Lokacija: Barice (2062 m/nm) na Treskavici
Autor: Michel

1 Comments:

At 10:00 PM, Anonymous Santa said...

Kome je smetao blog "Neretva River In Peril" - hakovan!

Decembra 28, 2010 su mi upali u Google račun, preko njega na povezane servise YouTube kanal, Blogger račun i blog Neretva River In Peril, i druge te je sve obrisano i računi zatvoreni - smeta im kad želite iskazati svoje mišljenje ili protivljenje !!!

Dakle, prvi put od kad sam na Internetu (od '95-e) doživio da mi neko provali u Google račun, rasturi i zatvori YouTube kanal sa klipovima o Neretvi i branama, o endemskim pastrmkama; zatim uđe na Blogger i obriše mi 7 blogova od kojih su mi najvažniji 2 bloga, jedan o Neretvi (Neretva River In Peril) i drugi o neretvanskim pastrmkama (Trout from Neretva)!

E, sad najzanimljivije: uspio sam povratiti Google račun u vrlo kratkom roku (10-ak min) i djelimično Blogger račun, međutim od 7 blogova nisam vratio onaj o Neretvi, EFT-u i branama i uopšte energetskom lobiju (Neretva River In Peril), koji je i najvažniji i največi (po broju članaka).
YouTube račun još uvijek nisam vratio pa tako ni video-klipove.

U oba slučaja čekam odgovore od YouTuba i Bloggera, i nadam se da ću moči vratiti blog Neretva River In Peril kao i račun i video klipove na YouTube-u.

Nadam da je stvar potpuno jasna, bezobzira...

SRETNA NOVA GODINA!
Santa

PS. Sad je jedino važno da se glas o ovom čuje među ljudima, prijateljima, ribarima itd. To je sve što se može izvući dobroga iz ove prljave rabote.
HVALA unaprijed svima koji će raširiti glas o ovom, neka potraje bar nekoliko dana - jer, naposlijetku, i ovo je na neki način korisna informacija o prirodi ovih "društveno korisnih projekata koji su u nacionalnom interesu", o onim koji nam ih podmeću, itd...

 

Post a Comment

<< Home